Hoppa till sidans innehåll

Dags för första träningsmatchen - "Är sugna!"

2017-09-09 17:28
Under söndagen är det äntligen dags för bandymatch igen. Detta då A-laget inleder försäsongen med att möta allsvenska Västanfors i Västerås.
  • Uppdaterad: 2018-02-21 19:17

Det har gått knappt sju månader sedan Katrineholm Bandys A-lag senast spelade en match, men under söndagen är det äntligen dags igen. Detta då laget reser till ABB Arena i Västerås för att träningsspela mot allsvenska Västanfors IF. Matchen innebär även lagets första skär på stor is för säsongen, vilket kan ha viss inverkan på matchbilden. 

– Det är klart att det blir en omställning att komma ut på stor plan, så första matchen blir att fokusera på att göra det ganska så lätt för sig och att börja se lite tendenser till de åkningar som vi vill ha, absolut, men att göra det enkelt och gå ut och ha kul och kämpa och kriga. Då kommer man ofta jäkligt långt ändå, även om tajmingen blir fel, för det kommer den att bli, säger hemvändande Niklas "Messi" Eriksson inför matchen.

"Messi" berättar även att han har fått en positiv bild av laget sedan han återvände till klubben från Tillberga i våras.

– Grabbarna har ett riktigt bra driv. Det är många som gillar att träna och så. Det är självdrivet på det sättet. Träningsmängd och så är jäkligt bra och killarna är sugna, så det är kul att komma ner till omklädningsrummet, säger han.

Laget som åker till Västerås innehåller samtliga skadefria spelare i A-truppen. Saknas gör Viktor Gogman och Emil Andersson på grund av skadeproblem. Matchen börjar redan klockan 10.50 och ni följer den på våra sociala medier och via Elitrapport! #VISKATILLBAKA

Se hela intervjun med Niklas "Messi" Eriksson i spelaren ovanför artikeln.

Skribent: Martin Gustafsson
Epost: This is a mailto link

BANDYGALAN 2018

Champagne firande

FACEBOOK

GRÄSROTEN


TWITTER

INSTAGRAM

 

Instagram

 

Postadress:
Katrineholm Värmbol BS - Bandy
Tegnérvägen 6
64136 Katrineholm

Besöksadress:
Tegnérvägen 6
64136 Katrineholm

Kontakt:
Tel: 0150-12130
Fax: 0150-12130
E-post: This is a mailto link