Hoppa till sidans innehåll

KLART: Andersson-Rask skriver A-lagskontrakt

03 APR 2019 16:05
Katrineholm Bandy fortsätter att producera egenfostrade talanger till föreningens allsvenska A-lag. Senast i raden är 18-årige August Andersson-Rask som nu skrivit ett treårskontrakt med A-laget.
  • Skapad: 03 APR 2019 16:05

Efter att ha gått igenom den gångna allsvenska säsongen med blott fyra spelare i A-truppen som inte är fostrade i Katrineholm så står det nu klart att föreningen fyller på med ytterligare egenfostrad talang. Nu står det nämligen klart att 18-årige August Andersson-Rask, som debuterade under säsongen 2017/18 och som i vintras fanns med i tre allsvenska matcher, har skrivit ett treårskontrakt med A-laget.

– Vi tycker att det jätteroligt att det fortsätter att komma upp väldigt intressanta spelare från våra ungdomsled och "Agge" har verkligen knackat på dörren till A-laget i flera år nu. Det är en väldigt seriös, mogen och målmedveten spelare som har offensiva egenskaper som vi tror kan ta honom långt i framtiden, säger sportchef Jonas Åkerström.

I övrigt så kan klubben idag även informera om att försvararen Tobias Andersson valt att inte skriva något nytt kontrakt och därmed lämna klubben. Kristoffer Konttori kommer nästa säsong att återgå till rollen som huvudtränare för U-laget i Division 1 istället för att själv spela med A-laget och Jacob Hollstein har bestämt sig för att inte fortsätta sin elitsatsning, utan istället spela nästa säsong med U-laget.

Katrineholm Bandys trupp i dagsläget:

Pontus Ekström
Olle Larsson
Niklas Eriksson
Emil Andersson
Lars Larsson
Victor Nilsson
Linus Bodeström
Henrik Karlsson
Lucas Palm
Oscar Jepsen
August Andersson-Rask
Jesper Ekström
Viktor Gogman

Fler nyheter rörande truppen kommer inom kort…

Skribent: Martin Gustafsson
Epost: This is a mailto link

FACEBOOK

GRÄSROTEN


TWITTER

INSTAGRAM

 

Instagram

 

Postadress:
Katrineholm Värmbol BS - Bandy
Tegnérvägen 6
64136 Katrineholm

Besöksadress:
Tegnérvägen 6
64136 Katrineholm

Kontakt:
Tel: 015012130
Fax: 015012130
E-post: This is a mailto link