Hoppa till sidans innehåll

KLART: De tränar A-laget i vinter

2017-07-21 16:26
Under fredagen presenterade Katrineholm Bandy hur ledarstaben kring A-laget kommer att se ut kommande vinter. En stab som innehåller två nya namn.
  • Uppdaterad: 2018-02-21 19:17

En ny bandysäsong närmar sig med stormsteg och nu står det äntligen klart vilka som kommer att leda A-laget på vägen tillbaka mot Allsvenskan i vinter. På en presskonferens under fredagseftermiddagen hade klubben glädjen att meddela att Roger Staaf fortsätter som huvudtränare även kommande säsong, fortsatt assisterad av Andreas Staaf och Patrik Nilsson.

– Jag har väl hela tiden varit inställd på att vara kvar i någon roll i varje fall och nu blev det som huvudtränare igen då. Med lite fler assistenter så ska vi försöka få ordning på det här och ta oss tillbaka, säger "Rogga".

Ny in i tränarstaben, som assisterande tränare, är Fredrik "Lill-Pajen" Johansson, som därmed återvänder till Katrineholm efter nio år i Örebro, där han bland annat varit såväl tränare som sport- och klubbchef.

– Det var ju lite oväntat måste jag säga. Det hade jag inte räknat med (skratt). Jag hade väl tänkt att jag inte skulle hålla på med någon bandy, så det var ju lite överraskande, men det känns bra tycker jag. Det var smickrande att få frågan och suget efter bandy finns ju alltid, säger "Lill-Pajen" och fortsätter:

– Jag har väl inte hunnit få full koll på laget, men jag vet väl i alla fall att man fick ordning på defensiven i slutet av förra året, men det var väl rätt mycket offensivt att jobba med och vi får väl räkna med att vi ska ha ganska mycket boll. Så det lär vi ju få lägga en del krut på. En nyckel är ju att Niklas (Eriksson) och Jesper (Ekström) har kommit hem. Så vi har ju ett bra lag, det tycker jag.

Ett annat nytillskott i tränarstaben är den tidigare målvaktsstjärnan Anton Lloyd, som efter ett år utan bandy nu gör comeback som målvaktstränare.

– Man har ju saknat det. Det har jag gjort, så det är ju kul att hoppa på tåget igen, säger "Lloyden".

Klubbens sportsligt ansvarige, Jonas Åkerström, är glad över att tränarbiten äntligen är på plats i pusslet.

– Det har varit ett långt arbete att få ihop bitarna, men äntligen har vi hittat en, som vi tycker, jättebra lösning som vi tror på. Vi har många olika karaktärer i ledarstaben och de kommer att komplettera varandra kanon!, säger Åkerström.

Se hela intervjun med Roger "Rogga" Staaf i spelaren ovanför artikeln, samt hela intervjuerna med Anton "Lloyden" Lloyd och Jonas Åkerström nedan. En längre intervju med Fredrik "Lill-Pajen" Johansson kommer framöver.Skribent: Martin Gustafsson
Epost: This is a mailto link
  1. Ser väldigt positivt ut för KB tycker jag. Resan tillbaka till allsvenskan bör bli snabb!

    (Clas Nordquist 2017-07-23 kl 12:54) Anmäl
  2. Ser väldigt positivt ut för KB tycker jag. Resan tillbaka till allsvenskan bör bli snabb!

    (Clas Nordquist 2017-07-23 kl 12:54) Anmäl

BANDYGALAN 2018

Champagne firande

FACEBOOK

GRÄSROTEN


TWITTER

INSTAGRAM

 

Instagram

 

Postadress:
Katrineholm Värmbol BS - Bandy
Tegnérvägen 6
64136 Katrineholm

Besöksadress:
Tegnérvägen 6
64136 Katrineholm

Kontakt:
Tel: 0150-12130
Fax: 0150-12130
E-post: This is a mailto link