Hoppa till sidans innehåll

Så är läget i truppen inför 2018/19

27 MAR 2018 15:50
Bandysäsongen är sedan några veckor avslutad och arbetet inför nästa är i full gång. Därför tänkte vi här bjuda på en sammanfattning av läget i truppen inför säsongen 2018/19.
  • Skapad: 27 MAR 2018 15:50

Katrineholm Bandys säsong slutade med ett stort jubel på Backavallen då A-laget tog sig tillbaka till Bandyallsvenskan, men i samma sekund så påbörjades även arbetet inför nästa säsong.

– Jobbet började när slutsignalen gick i sista kvalmatchen. På måndagen var vi igång och det arbetet har ju även pågått under säsongen med scouting av spelare och ja, Silly Season är ju igång. Vi har x antal kontrakt som vi vill förlänga. Vi behöver förstärka i stort sett alla lagdelar. Det är en oerhört tuff serie vi kommer till. Det kan vara den bästa allsvenskan någonsin, åtminstone på pappret, så det gäller att vi kommer ut taggade till tänderna och med bredd och konkurrens i truppen så att vi orkar de 22 seriematcherna plus Supercupen i Allsvenskan, säger Jonas Åkerström, sportsligt ansvarig.

Nedan följer en sammanställning av de spelare som i dagsläget har kontrakt med Katrineholm Bandy inför nästa säsong. Spelare som saknas på listan pågår det dialog med inför framtiden med undantag av 39-årige Lars Buskqvist, som deklarerat att han inte kommer att göra en satsning för att spela i Bandyallsvenskan på nytt.

Katrineholm Bandys A-trupp i dagsläget (27/3-18):

Pontus Ekström
Joakim Olofsson
Fredrik Öjdahl
Niklas Eriksson
Emil Andersson
Lars Larsson
Victor Nilsson
Olle Larsson
Oscar Jepsen
Jesper Ekström
Viktor Gogman
Marcus Lagerbäck

Se hela intervjun med Jonas Åkerström i spelaren ovanför artikeln! #VIÄRTILLBAKA

Skribent: Martin Gustafsson
Epost: This is a mailto link
  1. Kan inte hjälpa det men jag måste ställa följande fråga: Kommande allsvenska serie blir nog den tuffaste allsvenska som spelats och kommer inte ligga långt efter elitserien. Ett bra steg mot elitspel alltså men varför inte samla elittalanger från Sörmland i ett lag som KB? Jag tänker på David Karlsson och Kalle Spjut. Dyrt kanske men det skulle ta er till toppen direkt med de fantastiska talanger ni har. Tänk på KSK under 60-talet!

    (Bandylover 2018-03-30 kl 13:15) Anmäl
  2. Skulle vara intressant att hör era funderingar om det faktum att KB hamnat i samma allsvenska pool som Kalix och dessutom i samma grupp i supercupen som dem. Tufft ekonomiskt eller hur? Extra hård ekonomisk planering antar jag?

    (Bandylover 2018-03-30 kl 12:39) Anmäld

FACEBOOK

GRÄSROTEN


TWITTER

INSTAGRAM

 

Instagram

 

Postadress:
Katrineholm Värmbol BS - Bandy
Tegnérvägen 6
64136 Katrineholm

Besöksadress:
Tegnérvägen 6
64136 Katrineholm

Kontakt:
Tel: 015012130
Fax: 015012130
E-post: This is a mailto link