Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från Svenska BF


Tio lag gör upp om titeln i World Cup Women 25-27 oktober i Ale Arena.
 
Västerås vann söndagens final mot Skutskär i premiärupplagan av Svenska Cupen för damer.
 
Villa Lidköping tog en storseger mot Vetlanda i söndagens cupfinal. Efter 3-1 i paus vann Villa till slut med hela 11-1.
 
AIK bjöd regerande svenska mästarlaget VSK på väldigt tufft motstånd i den andra semifinalen i Svenska Cupen. VSK lyckades krångla sig ur ett underläge och vinna med 6-4.
 
Storasyster Malin Anderssons Skutskär besegrade lillasyster Camillas Villa i den första semifinalen i Svenska Cupen.
 
Sveriges P21-landslag är utslaget ur ExTe CUPEN. I lördagens semifinal blev Vodnik för svåra. Ryssarna vann med 5-1 och möter därmed AIK i final.
 
Semifinalerna är avgjorda och på söndag väntar final och bronsmatch i slutspelet av Svenska Cupen Junior som spelas i Lidköping.
 
Sveriges P21-landslag är klart för slutspel sedan man besegrat Stabaek i den avslutande gruppspelsmatchen natten till lördag.
 
Söndag 20 oktober, kl 15.00: Livesändning på Facebook där ni kan ställa era frågor som berör dam- och flickbandy.
 
I helgen avgörs Svenska Cupen Junior för åttonde gången i ordningen.
 
I helgen avgörs den första upplagan av Svenska Cupen för damer. VSK:s lagkapten Malin Persson ser fram emot slutspelet i Västerås.
 
Sverige inledde turneringen på torsdagen med en bra insats mot Dynamo Moskva som dessvärre slutade med förlust. Under fredagen väntar Ljusdal och sedan Stabaek under natten till lördag.
 
Vid licensnämndens möte 11 oktober i Sandviken togs beslut om att bevilja elitlicens till säsongen 2020/21 för nio föreningar i Bandyallsvenskan och fortsatt granskning av sju föreningar.
 
19-20 oktober avgörs slutspelet i premiärupplagan av Svenska Cupen för damer.
 
Vid licensnämndens möte 11 oktober i Sandviken togs beslut om att bevilja elitlicens till säsongen 2020/21 för nio föreningar och att fortsatt granskning skall ske av fem föreningar i Elitserien, herr.
 

FACEBOOK

GRÄSROTEN


TWITTER

INSTAGRAM

 

Instagram

 

Postadress:
Katrineholm Värmbol BS - Bandy
Tegnérvägen 6
64136 Katrineholm

Besöksadress:
Tegnérvägen 6
64136 Katrineholm

Kontakt:
Tel: 015012130
Fax: 015012130
E-post: info@kvbs.se