Hoppa till sidans innehåll

Uppdaterad information om publikrestriktioner

01 OKT 2020 15:52
Katrineholm Bandy uppdaterar härmed om föreningens förhållningssätt till de publikrestriktioner som finns och som kan tänkas finnas framöver.
  • Skapad: 01 OKT 2020 15:52

Det var under tisdagen som regeringen meddelade sitt förslag om att ändra de nuvarande publikrestriktionerna på bland annat idrottsevenemang från maximalt 50 personer till 500 sittande åskådare. Beslut i frågan väntas fattas den 8 oktober för att sedan verkställas den 15 oktober.

Katrineholm Bandy välkomnar eventuella lättnader i restriktionerna och föreningen arbetar nu intensivt för att förbereda sig på de olika scenarion som finns. Några tydliga besked kring exakt hur vi kommer att hantera eventuell biljettförsäljning och publik i arenan kan vi dock inte ge innan vi vet mer om vilka förutsättningar det är som gäller.

Föreningen har en god och löpande dialog med Katrineholms Kommun och Svenska Bandyförbundet i frågan och vi är lyhörda även för de direktiv och rekommendationer som kommer därifrån.

Tydlig information om vilka som kommer kunna få access till arenan i samband med matcher kommer i slutet av nästa vecka.

Tills vidare vill vi dock fortsätta slå ett slag för våra säsongskort. Osäkerheten i publikfrågan till trots så är säsongskorten ett oerhört bra sätt för er alla att kunna stötta föreningen och säsongskortsinnehavare kommer dessutom, på ett eller annat sätt, att erbjudas fördelar så länge det förligger någon form av restriktioner.

För att köpa ditt säsongskort så swishar du 700kr till 123 600 26 12 och märker betalningen med "Säsongskort". Om inget annat namn anges i betalningen så skrivs säsongskortet ut på dig som betalat. Just nu skickar vi även med 35st biljetter till #HELAVALLEN-kampanjen till alla säsongskortsköpare. Det innebär att ni får 35 lotter och chansen att vinna någon av de många fina priser som ligger i potten.

Vill du läsa mer om #HELAVALLEN-kampanjen? Klicka här!

Skribent: Martin Gustafsson
E-post: Adressen Gömd

FACEBOOK

INSTAGRAM

Postadress:
Katrineholm Värmbol BS - Bandy
Tegnérvägen 6
64136 Katrineholm

Besöksadress:
Tegnérvägen 6
64136 Katrineholm

Kontakt:
Tel: 015012130
E-post: This is a mailto link