Hoppa till sidans innehåll

Corona: Katrineholm Bandy anpassar verksamheten

05 NOV 2020 19:36
Med anledning av torsdagens nya allmänna råd och restriktioner för Södermanlands län så informerar Katrineholm Bandy härmed om hur verksamheten anpassas framöver.
  • Uppdaterad: 05 NOV 2020 19:36

Under torsdagen kom det nya allmänna råd och restriktioner från Folkhälsomyndigheten och Region Sörmland för Södermanlands län. Med anledning av dessa kallade Katrineholm Bandy till ett extra styrelsemöte under torsdagskvällen för att besluta följande om hur verksamheten kommer att bedrivas den närmasta framtiden.

  • All gemensam verksamhet, inklusive samtliga träningar, för P17-, U- och A-lag pausas helt under nuvarande restriktioner.
  • Föreningens ungdomslag där spelare är födda 2005 eller senare ges möjligheten att fortsätta träna. Inga matcher kommer att spelas och samtliga spelare rekommenderas att, i möjligaste mån, byta om och duscha hemma.
  • Kul på is, projektet för de allra yngsta som drivs tillsammans med Backa KK och Katrineholm Hockey, pausas tills vidare på grund av att föreningarna känner att det blir för många människor (barn och föräldrar) på samma plats samtidigt. Varje förening kommer själva att bestämma över hur de hanterar sina respektive verksamheter inom Kul på is.
  • Med anledning av ovanstående har Katrineholm Bandy beslutat att Bandykuls verksamhet fortlöper som tidigare, men med ännu en tydlig betoning på att föräldrar skall hålla sig på läktarna och med tydligt avstånd mellan varandra. Tiderna för Bandykul är därmed onsdagar 17.00-18.00 och söndagar 10.00-11.00.
  • Katrineholm Bandys kansli kommer tills vidare att vara stängt för samtliga besökare. All kontakt hänvisas istället till 0150-121 30 eller This is a mailto link.
  • Utöver ovanstående beslut vill Katrineholm Bandy återigen betona vikten av att alla hjälps åt med att ta det ansvar som behövs i detta prövande läge. Tvätta händerna, håll avstånd och STANNA HEMMA vid minsta lilla symptom.

Ta hand om er bandyvänner - tillsammans tar vi oss igenom denna prövande tid!

Skribent: Martin Gustafsson
E-post: Adressen Gömd

FACEBOOK

INSTAGRAM

Postadress:
Katrineholm Värmbol BS - Bandy
Tegnérvägen 6
64136 Katrineholm

Besöksadress:
Tegnérvägen 6
64136 Katrineholm

Kontakt:
Tel: 015012130
E-post: This is a mailto link