Hoppa till sidans innehåll

Ekström avslutade säsongen med nolla

13 MAR 2019 22:52
I den sista matchen för säsongen svarade Katrineholm Bandy för säsongens första hållna nolla när Mölndal Bandy besegrades med 9-0 (4-0) i Ale Arena.
  • Uppdaterad: 13 MAR 2019 22:53

Det har allt som oftast gått troll i Katrineholm Bandys defensiv under säsongen, men i säsongens sista match svarade laget för en fläckfri defensiv insats. Mölndal Bandy besegrades med hela 9-0 i Ale Arena och för första gången den här säsongen fick KB hålla nollan. En nolla som tillskrivs Pontus "Poppe" Ekström.

– Det var jäkligt skönt, men det dröjde nog 57 minuter innan jag fick göra min första räddning. Det säger väl en hel del skulle jag säga, konstaterar "Poppe" efter matchen.

Offensivt lirade KB boll som om det vore det enklaste i världen och utöver bland annat tre mål av storebror Jesper Ekström och två av Linus Doktare så stämde även hörnskyttet. Där klev bland annat Lars Larsson fram och smällde in en kasse.

– Senast jag sköt en hörna var borta mot Otterbäcken förra säsongen och då blev det också mål, så jag är 100-procentig på två säsonger, skrattar Larsson.

Så var matchen - minut-för-minut >>

Se hela intervjun med Pontus Ekström i spelaren ovanför artikeln.

Skribent: Martin Gustafsson
Epost: This is a mailto link

FACEBOOK

GRÄSROTEN


TWITTER

INSTAGRAM

 

Instagram

 

Postadress:
Katrineholm Värmbol BS - Bandy
Tegnérvägen 6
64136 Katrineholm

Besöksadress:
Tegnérvägen 6
64136 Katrineholm

Kontakt:
Tel: 015012130
Fax: 015012130
E-post: This is a mailto link