Hoppa till sidans innehåll
Foto: SA-Screen

Katrineholm Bandy: Förändringar i styrelsen

28 FEB 2020 14:15
Katrineholm Värmbol BS meddelar under fredagen att föreningen tvingas till vissa förändringar på styrelsenivå den närmsta tiden.
  • Skapad: 28 FEB 2020 14:15

Under torsdagskvällen samlades styrelsen i Katrineholm Värmbol BS till ett extrainsatt styrelsemöte med anledning av att föreningens ordförande, Sten Olsson, meddelat sin önskan om att ta en timeout från sin post med omedelbar verkan på grund av stressrelaterad sjukdom.

Styrelsen, under ledning av vice ordförande Jonas Åkerström, fattade med anledning av detta två beslut under torsdagen:

  • Sten Olsson beviljas timeout från sitt styrelsearbete med omedelbar verkan och på obestämd tid. Tills vidare leds styrelsens arbete av vice ordförande Jonas Åkerström.
  • Styrelsen beslutade även att utnyttja sitt mandat att fylla de vakanser som finns på ledamotsplats och där välja in Peter Öjdahl och Niclas Zazis som nya ledamöter fram till nästa ordinarie årsmöte. Detta främst mot bakgrund av deras respektive kompentenser samt för att bringa avlastning till övriga ledamöter.

Gällande Sten Olssons timeout är detta uttalande det enda som kommer att komma från Sten och/eller föreningen i ärendet. Vi tackar för visad hänsyn och hoppas att Sten kommer tillbaka med förnyad kraft när än han känner sig redo för detta.

För styrelsens del ligger nu fullt fokus på att göra ett bra avslut på verksamhetsåret 2019/20.

Katrineholm Bandys styrelse genom Martin Gustafsson & Jonas Åkerström.

Skribent: Katrineholm Bandy
E-post: Adressen Gömd

FACEBOOK

INSTAGRAM

Postadress:
Katrineholm Värmbol BS - Bandy
Tegnérvägen 6
64136 Katrineholm

Besöksadress:
Tegnérvägen 6
64136 Katrineholm

Kontakt:
Tel: 015012130
E-post: This is a mailto link