Hoppa till sidans innehåll
Foto: TOBIAS STERNER

Klart: Jimmy Jeschinsky förlänger med KB

31 MAR 2021 10:30
Katrineholm Bandy har kommit överens med liberon Jimmy Jeschinsky, 25, om ett nytt ettårskontrakt över säsongen 2021/22.
  • Skapad: 31 MAR 2021 10:30

Lagbygget till säsongen 2021/22 fortsätter och nu står det klart att försvarsklippan från Bollnäs, Jimmy Jeschinsky, har skrivit ett nytt ettårskontrakt med Katrineholm Bandy. 25-åringen är därmed klar för sin tredje säsong i klubben efter att ha anslutit från Örebro SK under våren 2019.

– Vi är glada över att Jimmy har bestämt sig för att fortsätta hos oss. Det är en spelare med attityd och inställning som sitt signum och dessutom är det en riktig glädjespridare vid sidan av isen. En riktig profil som kommer att betyda mycket för oss även nästa säsong, säger Jonas Åkerström, sportchef i Katrineholm Bandy.

Jeschinsky själv säger att det egentligen aldrig var aktuellt med någonting annat än att satsa vidare och att han trivs väldigt bra i föreningen.

– Det var inte ett svårt beslut alls. Jag trivs så jäkla bra, så det har inte varit några större funderingar från min sida. Jag hade det rätt tufft både på och utanför isen under början av förra säsongen, men när jag fick kliva ner som libero igen så blev det jäkligt kul igen och det började gå bra i matcherna också, säger hälsingen och ser fram emot att försöka utmana om en kvalplats till Elitserien kommande vinter.

– Det hade varit skitroligt om vi fick ihop det. Vi vet att vi har topparna och att vi spelar bra mot de bästa lagen, så det gäller bara att hitta en jämnare nivå. Jag tror att det kan bli riktigt bra.

Spelare under kontrakt för säsongen 2021/22:

Simon Westerdahl
Pontus Magnusson
Jimmy Jeschinsky
Olle Ekholm
Alexander Strand
Emil Andersson
Lars Larsson
Joel Rydergren
Kristoffer Konttori
Eric Lisell
Gustav Danielsson
Gustaf Doktare

Skribent: Martin Gustafsson
E-post: Adressen Gömd

FACEBOOK

INSTAGRAM

Postadress:
Katrineholm Värmbol BS - Bandy
Tegnérvägen 6
64136 Katrineholm

Besöksadress:
Tegnérvägen 6
64136 Katrineholm

Kontakt:
Tel: 015012130
E-post: This is a mailto link