Hoppa till sidans innehåll

Ordförande har ordet - “Vi har ett starkt varumärke”

09 FEB 2021 17:02
Mitt i vargavintern har Katrineholm Bandys ordförande, Fredrik Ydevall, begärt ordet för att informera om nuläget i föreningen.
  • Skapad: 09 FEB 2021 17:02

Så fick vi riktig vinter till slut och med den även det flera positiva beskedet att barn och ungdomsträning kan återupptas fram till den 21/2. Vi gläds med alla barn som återigen får möjlighet till träning och gemenskap. Kom ihåg att göra det på ett smittsäkert sätt. Möjligheten till träningen bygger på ett förtroende som vår förening ska förvalta på rätt sätt för att minska smittspridningen.

Så här års brukar våra mycket uppskattade ungdomscuper arrangeras. I år har vi försökt avvakta och skjuta fram cuperna i hopp om att kunna genomföra några under mars månad. Tyvärr rinner tiden ifrån oss och styrelsen tog vid senaste styrelsemötet beslut om att ställa in årets ungdomscuper. Det är jättetråkigt och vi vet att spelare, föräldrar, ledare och funktionärer har sett framemot cuperna.  Dessutom är detta arrangemang som har väldigt gott rykte runt om i bandysverige.

Som ni säkert förstår har föreningen en utmanande tid även rent ekonomiskt. Vi har tvingats begränsa och se över alla kostnader för att övervintra pandemin. Styrelsen har därför genomfört ett antal försiktighetsåtgärder för att skapa handlingsutrymme och bibehålla en ekonomiskt välmående förening. Till det positiva hör att vår marknadsgrupp har lyckats knyta upp nya sponsorer, flertalet på långa kontrakt. Vi har ett starkt varumärke som vi ska vara stolta över!

Jag vill också rikta en hälsning till alla lag i föreningen med ledare som påverkats och som inte har kunnat träna och spela som vanligt. Håll i och håll ut! Vi vet att ni gör och har gjort ett fantastiskt arbete med att försöka behålla barn och ungdomarna i olika former av alternativ träning. Styrelsen tittar på flera alternativ hur vi i någon form kan kompensera för utebliven träning. Dock måste detta göras utifrån föreningens ekonomi i helhet.

Så här mot slutet av säsongen måste vi också våga lyfta blicken och se framåt mot den dagen vi åter kan bedriva mer normal verksamhet. Vi får inte glömma att vi har fantastiska förutsättningar i nya isarenan, fin ungdoms- och seniorverksamhet genom alla frivilliga föräldrar och engagerade medlemmar. Allt står redo den dagen vi får spänna bågen till 100% igen!

Med bästa bandyhälsningar,

Fredrik Ydevall

Skribent: Katrineholm Bandy
E-post: Adressen Gömd

FACEBOOK

INSTAGRAM

Postadress:
Katrineholm Värmbol BS - Bandy
Tegnérvägen 6
64136 Katrineholm

Besöksadress:
Tegnérvägen 6
64136 Katrineholm

Kontakt:
Tel: 015012130
E-post: This is a mailto link