Hoppa till sidans innehåll

Publikinformation: Arenan stängd under premiärhelgen

10 NOV 2020 13:08
Med anledning av rådande pandemi och smittspridning så har Katrineholm Bandy beslutat att spela säsongens två inledande hemmamatcher i Bandyallsvenskan utan publik.
  • Uppdaterad: 10 NOV 2020 13:08

I förra veckan meddelade Folkhälsomyndigheten och Region Sörmland att skärpta allmänna råd kopplade till coronapandemin gäller i länet fram till den 26 november. Det innebar att Katrineholm Bandy tvingades anpassa sin verksamhet på en rad sätt, men bara dagen efter informerade Svenska Bandyförbundet att Bandyallsvenskan skulle klassas som yrkesutövning och att säsongen skulle starta den 21 november.

Katrineholm Bandy inleder säsongen med hemmamatch mot Gripen Trollhättan den 21 november och därefter följer ännu en hemmamatch dagen efter, mot IFK Kungälv. Då dessa matcher spelas under samma period som de skärpta allmänna råden fortfarande gäller så har föreningen beslutat följande:

  • Säsongens två inledande hemmamatcher, 21 & 22 november, spelas helt utan publik. Arenan kommer att vara stängd för samtliga bortsett från nödvändig matchpersonal, spelare och ledare.
  • Nytt beslut kommer att tas inför den efterföljande hemmamatchen, Kalix den 5 december, beroende på hur situationen i samhället i övrigt utvecklas.

Den här typen av beslut gör ont i oss. Vi vill verkligen ha ert stöd från läktarna nu när säsongen äntligen ser ut att kunna dra igång, men vi anser att det här är det enda alternativet vi kan fatta och stå för. Vi ber om er förståelse och hoppas att vi ses redan i början av december igen.

Se hela det nya spelschemat för Bandyallsvenskan >>

Skribent: Martin Gustafsson
E-post: Adressen Gömd

FACEBOOK

INSTAGRAM

Postadress:
Katrineholm Värmbol BS - Bandy
Tegnérvägen 6
64136 Katrineholm

Besöksadress:
Tegnérvägen 6
64136 Katrineholm

Kontakt:
Tel: 015012130
E-post: This is a mailto link