Hoppa till sidans innehåll

Publikinformation inför Bandyallsvenskan

27 OKT 2020 17:03
Katrineholm Bandy informerar inför den allsvenska seriestarten om aktuell publikinformation som gäller under nuvarande restriktioner.
  • Uppdaterad: 27 OKT 2020 17:03

Under förra veckan meddelade regeringen att det beslutats om nya direktiv för bland annat idrottsevenemang. Det handlar om ett nytt undantag från förbudsförordningen som tillåter 300 sittande i publiken för allmänna sammankomster och offentliga tillställningar.

Ändringen innebär att förbudet mot allmänna sammankomster och offentliga tillställningar inte gäller för arrangemang med sittande publik om högst 300 personer under förutsättning att arrangören ser till att det är en meters avstånd mellan sittplatserna och att arrangören även i övrigt skapar förutsättningar för deltagarna att hålla ett sådant avstånd vid arrangemanget. Två personer som är i sällskap med varandra får dock placeras närmare varandra än en meter.

Vad innebär detta för Katrineholm Bandys allsvenska matcher?

I och med möjligheten att ta in 300 sitttande åskådare så kommer föreningen inom kort att lansera att en digital biljettjänst tillsammans med Nortic dit alla biljettköp till A-lagets hemmamatcher kommer att hänvisas. Den nya plattformen är ännu inte lanserad, men kommer att presenteras tydligt och klart i god tid innan hemmapremiären den 7 november.

Ambitionen är att det nya biljettsystemet ska möjliggöra för säsongskortsinnehavare att reserva platser till aktuell match först och att övrig publik kommer att kunna köpa biljetter någon dag senare. Eventuellt överblivna biljetter kommer sedan att säljas på plats vid arenan för en marginellt högre kostnad än förköpet.

Har ni inte möjlighet att se matcherna på plats? Glöm inte att samtliga matcher från Bandyallsvenskan sänds på bandyplay.se. Skaffa ett abonnemang för att se så mycket allsvensk bandy du orkar samtidigt som du stöttar din förening. Katrineholm Bandys matcher kommer dessutom löpande att sändas på O'Learys i Katrineholm.

Vad innebär det här för föreningens övriga matcher?

Vid samtliga föreningens övriga matcher, från U-lag och nedåt i åldrarna, kommer respektive lag att ha publikvärd på plats som ansvarar för att registrera samtliga besökare, se till att avstånd hålls på läktarna och att 300 personer inte överskrids.

Vilket ansvar har du som åskådare?

Du som besökare på våra evenemang ansvarar för att hålla god hygien och att du är helt symptonfri när du besöker arenan. Känner du minsta sympton på sjukdom eller är i riskgrupp så ombeds du vänligen men bestämt att stanna hemma.

Skribent: Martin Gustafsson
E-post: Adressen Gömd

FACEBOOK

INSTAGRAM

Postadress:
Katrineholm Värmbol BS - Bandy
Tegnérvägen 6
64136 Katrineholm

Besöksadress:
Tegnérvägen 6
64136 Katrineholm

Kontakt:
Tel: 015012130
E-post: This is a mailto link