Hoppa till sidans innehåll
Foto: Anders Göransson, Katrineholms-Kuriren

Så var Katrineholm Bandys årsmöte

18 JUN 2019 15:28
Under måndagskvällen höll Katrineholm Värmbol BS årsmöte för föreningens medlemmar i Duveholmsskolans miniaula.
  • Uppdaterad: 18 JUN 2019 15:28

Måndagskvällen bjöd på årsmöte för Katrineholm Värmbol BS och ännu en fin säsong summerades. Föreningen redovisade visserligen ett negativt ekonomiskt resultat på -69 000kr för verksamhetsåret 2018/19, men det egna kapitalet är alltjämt i 500 000-kronors klassen och budgeten för kommande säsong indikterar ett litet överskott.

Gällande styrelsens utformning så fick ordförande Sten Olsson förnyat förtroende av medlemmarna och det fick även ledamöterna Jonas Åkerström och Martin Gustafsson. Patricia Pilheden, Fredrik Wintervide och Anette Klarén hade sedan tidigare ett år kvar på sina mandat och därmed är den enda som lämnar styrelsearbetet Niclas Zazis. Föreningen tackar Niclas för hans arbete under de senaste två åren och ser fram emot ett fortsatt gott samarbete då han fortsatt kommer att vara engagerad i sportgruppen.

Valberedningen hade dock inte hittat några förslag på nya ledamöter. Det innebär att styrelsen framöver kommer att jobba för att fylla de vakanser som finns på ett, enligt stadgarna, riktigt sätt.

Kvällen bjöd även på ett mycket uppskattat informationsmöte med Håkan Stenström från Katrineholms Kommuns Samhällsbyggnadsförvaltning angående den nya arena som ska byggas på Backavallen.

Katrineholm Bandys styrelse 2019/20:

Sten Olsson, ordförande
Jonas Åkerström, vice ordförande & sportsligt ansvarig (senior)
Patricia Pilheden, ekonomiansvarig
Martin Gustafsson, marknads- och informationsansvarig
Anette Klarén, arrangemangsansvarig
Fredrik Wintervide, ungdomsansvarig

Önskar du ta del av årsmöteshandlingarna? Kontakta kansliet på 0150-121 30 eller This is a mailto link så hjälper vi dig.

Skribent: Martin Gustafsson
Epost: This is a mailto link

FACEBOOK

GRÄSROTEN


TWITTER

INSTAGRAM

 

Instagram

 

Postadress:
Katrineholm Värmbol BS - Bandy
Tegnérvägen 6
64136 Katrineholm

Besöksadress:
Tegnérvägen 6
64136 Katrineholm

Kontakt:
Tel: 015012130
Fax: 015012130
E-post: This is a mailto link