Hoppa till sidans innehåll
Foto: Martin Gustafsson Katrineholm Bandys sportchef, Jonas Åkerström (mitten), tillsammans med Christer Svensson, massageterapeut Stjärnkliniken (vänster), och Markus Hast, vd Stjärnkliniken (höger).

Stjärnkliniken ny partner till Katrineholm Bandy

17 APR 2019 13:13
Katrineholm Bandy har idag glädjen att presentera Stjärnkliniken som ny samarbetspartner rörande träning och rehabilitering.
  • Skapad: 17 APR 2019 13:13

Parterna har ingått ett flerårigt avtal med syfte att hållbart, över tid, stärka föreningens arbete med försäsongsträning och rehabilitering med mera. Avsikten är att bygga ett helhetskoncept där föreningens utövare och medlemmar på ett enkelt och professionellt sätt ska få tillgång till Stjärnklinikens expertis och kompetens med naprapater, massageterapeuter, sjukgymnaster, rådgivning och mycket annat.

 

Stjärnkliniken arbetar sedan tidigare med en rad andra idrottsföreningar på elitnivå i Södermanland och Östergötland och VD:n Markus Hast arbetar själv bland annat med det svenska ishockeylandslaget, Tre Kronor, vilket verkligen vittnar om den kompetens som finns inom företaget.

 

Stjärnkliniken kommer bland annat att vara huvudansvariga för upplägget när det gäller försäsongsträningen för Katrineholm Bandys allsvenska A-lag, men kommer även att arbeta med laget under hela året för att spelarna ska få bästa möjliga förutsättningar att prestera på isen. Företaget kommer att engagera en handfull olika personer i projektet för att erbjuda föreningen bredast möjliga kompetens.

 

– Det känns som ett självklart val för oss att börja jobba med Katrineholm Bandy när vi nu har etablerat oss i staden. Det är stadens starkaste idrottsvarumärke och det känns verkligen som att vi kan uppnå riktigt bra saker tillsammans under de kommande åren, säger Stjärnklinikens vd, tillika den tidigare bandyspelaren, Markus Hast.

 

– Vi är väldigt glada över att ha hittat fram till det här omfattande samarbetet med Stjärnkliniken. Vi jobbar alltid med att bli mer professionella i allt vi gör som förening och det här avtalet ger oss verkligen bra förutsättningar att ta stora kliv på alla plan. Det är verkligen bästa möjliga helhetslösning. Att vi dessutom känner Markus väldigt väl, både som spelare, person och företagare, sedan tidigare stärker givetvis också vår övertygelse om att samarbetet kommer att bli väldigt bra för alla inblandade, säger Katrineholm Bandys marknadsansvarige, Martin Gustafsson.

 

Utöver tjänster och upplägg för föreningens spelare så kommer Stjärnkliniken i Katrineholm även att erbjuda medlemmar i Katrineholm Bandy 100 kronor i rabatt på valfri behandling.

 

För mer information om samarbetet och eventuella frågor; kontakta Martin Gustafsson, marknadsansvarig Katrineholm Bandy, på This is a mailto link alt. 073-716 19 76 eller Markus Hast, vd Stjärnkliniken, på This is a mailto link. Missa inte heller att läsa mer om vad Stjärnkliniken kan erbjuda dig och ditt företag på stjarnkliniken.com.

 

stjärnkliniken

Skribent: Martin Gustafsson
Epost: This is a mailto link

FACEBOOK

GRÄSROTEN


TWITTER

INSTAGRAM

 

Instagram

 

Postadress:
Katrineholm Värmbol BS - Bandy
Tegnérvägen 6
64136 Katrineholm

Besöksadress:
Tegnérvägen 6
64136 Katrineholm

Kontakt:
Tel: 015012130
Fax: 015012130
E-post: This is a mailto link