Hoppa till sidans innehåll

Trio lämnar Katrineholm Bandy

21 DEC 2021 13:20
Katrineholm Bandy informerar idag om att A-lagsspelarna Pontus Magnusson, Emil Andersson och Henrik Cervin har valt att bryta sina kontrakt med föreningen och därmed avsluta alla sina uppdrag med omedelbar verkan.
  • Uppdaterad: 21 DEC 2021 13:21

Katrineholm Bandy har tillsammans med målvakten Pontus Magnusson och mittfältarna Emil Andersson och Henrik Cervin, på spelarnas egen begäran, beslutat att avsluta deras kontrakt i förtid och gå skilda vägar med omedelbar verkan. Spelarna i fråga har framfört detta önskemål till följd av meningsskiljaktigheter med lagets och föreningens sportsliga ledning. Föreningen har valt att tillmötesgå dessa önskemål.
– Det är alltid tråkigt när spelare lämnar, men vi vill inte heller på något sätt stå i vägen för killar som inte vill vara kvar här. Vi strävar givetvis alltid efter att alla som är hos oss ska vara 100 procent nöjda, men det är ibland en svår ekvation att få ihop och summa summarum står föreningen helt och fullt bakom de beslut som A-lagsledningen fattar. Vi önskar såväl Pontus och Emil som Henrik all lycka i sina fortsatta karriärer, säger Jonas Åkerström, sportchef i Katrineholm Bandy.
Sportgruppens arbete med att fylla de sportsliga luckorna har redan påbörjats och vi hoppas kunna återkomma med mer information inom kort.
Pressinformation: Alla eventuella förfrågningar rörande ovanstående information hänvisas till:
Martin Gustafsson
Kommunikationsansvarig
073-716 19 76
This is a mailto link
Skribent: Martin Gustafsson
E-post: Adressen Gömd

FACEBOOK

INSTAGRAM

Postadress:
Katrineholm Värmbol BS - Bandy
Tegnérvägen 6
64136 Katrineholm

Besöksadress:
Tegnérvägen 6
64136 Katrineholm

Kontakt:
Tel: 015012130
E-post: This is a mailto link