Hoppa till sidans innehåll

TV: Det här är Miranda-matchen

09 FEB 2021 14:16
Katrineholm Bandy och Katrineholmsandan presenterade nyligen Miranda-matchen och lanseras nästa satsning inom projektet.
  • Uppdaterad: 09 FEB 2021 14:16

Häromveckan meddelade Katrineholm Bandy och Katrineholmsandan att det allsvenska hemmamötet med Falu BS den 20 februari skulle spelas till förmån för Kvinno- och Tjejjouren Mirandas arbete mot sexuellt våld. Matchen blir föreningens andra årliga välgörenhetsmatch och nu lanseras nästa del av projektet.

Läs hela det urpsrungliga pressmeddelandet här >>

Miranda-matchen handlar nämligen inte bara om att samla in pengar till en synnerligen viktig verksamhet. Den handlar även om att göra allt vi kan för att belysa hur verkligheten dessvärre ser ut för många i vår närhet. Därför har Katrineholm Bandys hela spelartrupp, tillsammans med ledare och andra, skapat en informationskampanj i videoform där vittnesmål från utsatta blandas med skrämmande fakta från den verklighet vi lever i.

Totalt består kampanjen av nio videor. Se en av dessa nedan och de övriga åtta här >>

Vad är Miranda-matchen och hur kan jag bidra?

  • Miranda-matchen är Katrineholm Bandys och Katrineholmsandans årliga välgörenhetsmatch 2021. Den spelas den 20 februari kl. 14.00 mot Falu BS på Backavallen och samlar in pengar till Kvinno- och Tjejjouren Miranda i Katrineholm och Vingåker.
  • Insamlingen står på tre huvudsakliga ben: Utauktionering av unika matchtröjor, swish-kampanjen och PPV-intäkter.
  • Auktionen: Katrineholm Bandy kommer att spela matchen i speciellt framtagna matchtröjor som sedan kommer att signeras och auktioneras ut med hjälp av våra vänner på Iver. Auktionen kommer att starta direkt efter att matchen är spelad och alla pengar går oavgjortat till Miranda. Klicka här för att komma till auktionen.
  • Swish-kampanjen: Alla bidrag, stora som små, är betydelsefulla. Därför går det hur bra som helst att donera valfri summa genom att swisha till 123 600 26 12 och märka betalningen med "Miranda". Alla pengar går oavkortat till Miranda.
  • PPV: Då pandemin sätter stopp för en underbar publikfest i arenan får vi lov att bjuda in till publikfest hemma i sofforna istället. Matchen direktsänds på bandyplay.se och kostar 99kr att köpa, men Katrineholm Bandy har som förening beslutat sig för att donera samtliga intäkter föreningen får via PPV den här matchen till Miranda. Så köp matchen, se bra bandy, heja på rödblått och stötta Miranda samtidigt!

Katrineholm Bandy och Katrineholmsandan vill även tacka matchens huvudpartners: Katrineholms Kommun, Vingåkers Kommun, Sörmlands Sparbank, SKF, Intersport, Påhlsons Daylight, Hyreshuset i Katrineholm, ICA Maxi Katrineholm, Rörproduktion, Motorkompaniet i Katrineholm samt Iver.

Skribent: Martin Gustafsson
E-post: Adressen Gömd

FACEBOOK

INSTAGRAM

Postadress:
Katrineholm Värmbol BS - Bandy
Tegnérvägen 6
64136 Katrineholm

Besöksadress:
Tegnérvägen 6
64136 Katrineholm

Kontakt:
Tel: 015012130
E-post: This is a mailto link