Hoppa till sidans innehåll

TV: Marc Samuelsson klar för KB

30 APR 2019 13:33
Katrineholm Bandy presenterade under torsdagskvällen klubbens senaste nyförvärv i form av anfallaren Marc Samuelsson.
  • Uppdaterad: 30 APR 2019 13:33

Katrineholm Bandy har skrivit ett tvåårskontrakt med anfallaren Marc Samuelsson, som den gångna säsongen spelade för både AIK Bandy och Västanfors IF. 27-åringen blir därmed klubbens andra nyförvärv inför säsongen 2019/20 och det är en rutinerad allsvensk spelare som anländer.

På meritlistan har han spel i Hammarby IF (på juniornivå), Tillberga Bandy, Ljusdals BK, IFK Rättvik, Peace & Love City, AIK Bandy och Västanfors IF, men nu tar han med sig sambon och dottern för att bosätta sig i Katrineholm.

– Jag vill hitta tillbaka till glädjen i bandyn igen. Den försvann lite förra året, men nu har jag haft en jättebra kontakt med Jonas (Åkerström, sportchef) så det ska bli spännande det här, säger Samuelsson.

27-åringen beskriver sig själv som en renodlad anfallare med bra skridskoåkning och gillar att dra i djupled. Egenskaper som tränaren Roger "Gubben" Carlsson ser fram emot att få in i laget i kombination med den ökade konkurrensen.

– Det känns givetvis positivt. Att få in grabbar som kan göra mål och som har offensiva kvaliteter är ju bra givetvis. Dessutom spetsar det till konkurrensen framåt i banan. Marc har även erfarenhet och det är det ju det som är lite nästa steg för det här gänget. Det handlar inte bara om att åka skridskor och skjuta i krysset, utan det är lite annat som man behöver ha med sig, säger "Gubben".

Hör Marcs tankar om flytten samt tankar från tränare Roger "Gubben" Carlsson och sportchef Jonas Åkerström i videon ovanför artikeln (sändningen från presskonferensen i efterhand).

Skribent: Martin Gustafsson
Epost: This is a mailto link

FACEBOOK

GRÄSROTEN


TWITTER

INSTAGRAM

 

Instagram

 

Postadress:
Katrineholm Värmbol BS - Bandy
Tegnérvägen 6
64136 Katrineholm

Besöksadress:
Tegnérvägen 6
64136 Katrineholm

Kontakt:
Tel: 015012130
Fax: 015012130
E-post: This is a mailto link