Hoppa till sidans innehåll

Viktig information angående nya restriktioner

22 DEC 2021 11:27
Katrineholm Bandy informerar härmed om föreningens åtgärder kopplade till de nya restriktioner som träder i kraft 23 december.
  • Skapad: 22 DEC 2021 11:27

Under tisdagen den 21 december informerade Regeringen och Folkhälsomyndigheten om nya restriktioner mot bakgrund av den ökande smittspridningen i samhället. Utifrån dessa hade Katrineholm Bandys styrelse ett extrainsatt sammanträde under tisdagskvällen där det beslutades om följande åtgärder:

  • Stjärnkliniken Cup U14, 26-28 december, ställs in.
  • New Years Day Cam, 2 januari, ställs in.
  • Den planerade "fri entré-matchen" när A-laget tar emot TB Västerås på Trettondagsafton är flyttad till hemmamötet med Västanfors IF den 18 februari i hopp om att restriktionerna då ska tillåta mer publik på läktarna.
  • Förändringar sker i vad som gäller för dig som vill gå på A-lagets hemmamatcher i Bandyallsvenskan. Läs mer om detta nedan.
  • Rörande arrangerandet av P19-VM, 20-23 januari, så har föreningen fortsatt dialog med Svenska Bandyförbundet och hoppas inom kort kunna återkomma med mer information.

Detta gäller för dig som vill gå på allsvensk bandy i Kronfågel Arena tills vidare:

På grund av att de nya restriktionerna kräver sittande publik inomhus så gör det indirekt att vi får ett publiktak på 500 personer istället för ordinarie 2 000 personer. Därför är det nu ännu viktigare än tidigare för oss att påtala att det enda sättet för dig att vara helt säker på att få en biljett till våra matcher är att förköpa en sådan. Detta gör du HÄR, på ICA Maxi Katrineholm, på Plus Katrineholm (turistbyrån), på Jürss Spel & Tobak eller genom att kontakta vårt kansli på 0150-121 30. Du som har säsongskort har redan din plats garanterad.

OBS! Då vi nu har betydligt färre biljetter än vanligt att tillgå behöver även barn och ungdomar under 16 år säkra en biljett för att vara garanterade att komma in. Detta görs, helt gratis, på samma ställen som ovan.

Ett giltigt vaccinpass och en giltig legitimation är alljämt obligatoriskt för alla över 18 år.

Skribent: Martin Gustafsson
E-post: Adressen Gömd

FACEBOOK

INSTAGRAM

Postadress:
Katrineholm Värmbol BS - Bandy
Tegnérvägen 6
64136 Katrineholm

Besöksadress:
Tegnérvägen 6
64136 Katrineholm

Kontakt:
Tel: 015012130
E-post: This is a mailto link