Hoppa till sidans innehåll

Nya styrelsen konstituerad

02 JUN 2017 12:32
Under torsdagskvällen träffades Katrineholm Bandys nya styrelse för första gången och såg då till att fördela arbetsrollerna för den kommande säsongen.
  • Skapad: 02 JUN 2017 12:32

I förra veckan valdes Katrineholm Bandys nya styrelse på föreningens årsmöte och under torsdagen träffades de förtroendevalda för första gången för att konstituera styrelsen och fördela ansvarsområden inför den kommande säsongen.

Klubben arbetar sedan flera år efter en organisationsplan där Marknad, Organisation och Sport (både senior och ungdom) är tre pelare som samtliga genomsyras av ekonomin. Ansvariga för de två förstnämnda pelarna kommer kommande säsong att vara samma personer som hade ansvaret den gångna säsongen, det vill säga Thomas Hansen och Martin Gustafsson. Däremot sker förändringar på Sport.Där lämnade Nichlas Lindén sitt uppdrag i samband med årsmötet förra veckan och nu står det klart att han ersätts av nyinvalde Jonas Åkerström. Jonas kommer att ha det sportsliga ansvaret gentemot styrelsen, men kommer även att jobba nära en annan nyinvald styrelseledamot, Niclas Zazis, när det kommer till sportfrågor.

I övrigt från torsdagens styrelsemöte kan vi notera att Maria Lindeberg fortsätter att vara föreningens kassör och ekonomiskt ansvariga även kommande säsong. Den nye ledamoten Mattias Jansson samt suppleant Jan Jepsen har ännu inga egna ansvarsområden, men kommer trots det att vara av yttersta vikt för styrelsens arbete under säsongen.

Katrineholm Bandys styrelse 2017/18:

Stefan Jansson, ordförande

Maria Lindeberg, ekonomiskt ansvarig/kassör

Thomas Hansen, marknadsansvarig

Martin Gustafsson, organisationsansvarig

Jonas Åkerström, sportsligt ansvarig

Niclas Zazis, ledamot

Mattias Jansson, ledamot

Jan Jepsen, suppleant (saknas på bilden ovan)

Vid frågor kontaktas i första hand Martin Gustafsson på 073-716 19 76 eller This is a mailto link

Skribent: Martin Gustafsson
E-post: This is a mailto link

FACEBOOK

INSTAGRAM

Postadress:
Katrineholm Värmbol BS - Bandy
Tegnérvägen 6
64136 Katrineholm

Besöksadress:
Tegnérvägen 6
64136 Katrineholm

Kontakt:
Tel: 015012130
E-post: This is a mailto link