Hoppa till sidans innehåll

Första vinnaren: "Tog en lott åt varje barn"

17 OKT 2014 09:00
Det var en glad Johan Jansson som under torsdagskvällen fick ta emot checken som vinnare av Katrineholm Bandys Andelslotteris första dragning.
  • Skapad: 17 OKT 2014 09:00

I början av månaden drog Katrineholm Bandys Andelslotteri igång där en vinnare i månaden vinner 8 000 kronor och under torsdagskvällen träffade vi den historiska första vinnare, nämligen A-lagsstjärnan Johan Jansson. Den naturliga frågan var givetvis, på klassiskt sport-manér; Hur känns det?

– Det känns riktigt kul! Det är väl i ärlighetens namn ingenting man räknar med när man är med i någonting sådant här, utan det är väl mer för att stötta man är med. Men det är kul. Det är en bonus, säger han leende.

Varför kände du att du ville vara med i klubbens Andelslotteri?

 

– Det är en bra grej man har som förening. Just det där att genererar pengar till klubben samtidigt som man har chansen att få tillbaka någonting själv också. Jag har ju tre barn där hemma så köpte en lott till varje och sen hjälper jag till att stötta klubben. Det var väl det som var tanken från början.

Är DU inte med i Katrineholm Bandys Andelslotteri ännu? Chansen finns fortfarande att haka på! För blott 100 kronor i månaden är du med i utlottningen av 8 000 kronor en gång i månaden och hela 20 000 kronor en gång i halvåret! Kontakta kansliet vid intresse - först till kvarn gäller! Lycka till! 

Skribent: Martin Gustafsson
E-post: This is a mailto link

FACEBOOK

INSTAGRAM

Postadress:
Katrineholm Värmbol BS - Bandy
Tegnérvägen 6
64136 Katrineholm

Besöksadress:
Tegnérvägen 6
64136 Katrineholm

Kontakt:
Tel: 015012130
E-post: This is a mailto link