Hoppa till sidans innehåll
Foto: SA-Screen

Katrineholm Bandy söker säljare

31 MAR 2015 15:27
Katrineholm Bandy är just nu på jakt efter en ny medarbetare! Läs mer nedan!
  • Skapad: 31 MAR 2015 15:27

Katrineholm Bandy logo

 

 

Katrineholm Bandy söker en driven säljare!

Katrineholm Bandy är ett utav Sörmlands starkaste idrottsvarumärken och bedriver en bred verksamhet med såväl ungdomsverksamhet som elitverksamhet. Katrineholm Bandy är numer ett etablerat topplag i bandyallsvenskan, och har de två senaste säsongerna kvalat för att nå bandyns högsta serie, Elitserien. Klubbens långsiktiga vision är att bli ett etablerat elitserielag inom tre till fem år.

Vid sidan av det sportsliga är Katrineholm Bandy mycket stolta över att driva CSR-projektet Katrineholmsandan, som första bandyförening i Sverige. I detta projekt hjälper vi barn och ungdomar i våra olika skolor att få en trygg och aktiv uppväxt! Under 2014/2015 så kommer KB att nå närmare 200 samhällsaktiviteter under säsongen, vilket är mer än 1 aktivitet per vardag i snitt!

Katrineholm Bandy söker nu en idrottsintresserad säljare som brinner för att skapa goda kundrelationer och göra affärer!

Katrineholm Bandy är en liten organisation i nära samverkan med vår engagerade styrelse. Gemensamt är att vi alla brinner för bandyns utveckling i Katrineholm.

Ditt uppdrag:

Dina arbetsuppgifter är att genom uppsökande försäljning få in sponsorer till Katrineholm Bandy. Du får också möjlighet att vara med och utveckla KBs egna nätverk, Sörmlands Affärsnätverk. Du har budgetansvar och rapporterar direkt till klubbchef.

Vem är du?

Du är duktig på nykundsbearbetning och på att skapa och bibehålla goda kundrelationer. Du har en dokumenterad bakgrund som säljare, och har arbetat minst ett år med uppsökande försäljning.

Som person är du självgående och självmotiverande. Du brinner för försäljning och räds inte motgångar. Du är en målfokuserad och social person med stort sportintresse, kanske rent av ett bandyintresse?

Du är en van datoranvändare och har goda kunskaper i Office-paketet. Som säljare hos oss krävs det att du har B-körkort och tillgång till egen bil. Vi ser gärna att du i din tidigare yrkeskarriär har skapat ett nätverk som du i din roll som säljare hos Katrineholm Bandy kan ha nytta av.

Vad erbjuder vi?

Hos oss blir du en del av ett engagerat gäng som brinner för bandyn i Katrineholm. Som säljare hos Katrineholm Bandy har du själv möjligheten att skapa och forma ditt säljarbete. Du som är van att ta mycket eget ansvar i din roll som säljare kommer att trivas utmärkt i vår organisation.

Övrig information

Urval sker löpande så skicka in din ansökan idag!

Krav

  • Tillgång till egen bil
  • B-körkort
  • Minst ett års yrkeserfarenhet av uppsökande försäljning
  • Goda kunskaper i svenska, i både tal och skrift. 
  • God datorvana och behärskar Office-paketet väl.

Meriterande

  • Etablerat kundnätverk i Katrineholm, men också i Sörmland.

Lön

  • Rörlig lön

 

Ansökan insändes till This is a mailto link senast den 25/4 urval sker löpande.

Frågor rörande tjänsten besvaras av Ordförande Nichlas Linden 0722-064360 el V ordf Håkan Olsson 073-0757590

Skribent: Martin Gustafsson
E-post: This is a mailto link

FACEBOOK

INSTAGRAM

Postadress:
Katrineholm Värmbol BS - Bandy
Tegnérvägen 6
64136 Katrineholm

Besöksadress:
Tegnérvägen 6
64136 Katrineholm

Kontakt:
Tel: 015012130
E-post: This is a mailto link