Hoppa till sidans innehåll

KB tar in marknadschef - "En grym entreprenör"

22 APR 2015 07:00
Katrineholm Bandy har idag glädjen att presentera klubbens nye marknadschef, Poyan Sandnell.
  • Uppdaterad: 18 MAJ 2016 16:29

Katrineholm Bandy gör förändringar i organisationen efter den gångna säsongen och efter att klubbchef Robin Grandin lämnat klubben. Istället tillsätts en marknadschef som ska jobba specifikt med att knyta starka kontakter med kommun och näringsliv i hela Södermanland. Vi välkomnar härmed Poyan Sandell till Sveriges vackraste bandyklubb.

– Det är ett helt nytänk från oss och vi har väldigt stora förhoppningar på att knyta tätare och bättre samarbeten med kommun och näringsliv i Sörmland. Vi har givetvis sneglat mycket på de som är mest framgångsrika i det här fallet, Västerås SK, säger Katrineholm Bandys vice ordförande Håkan Olsson.

– Vi har en jätteduktig kille som har jobbat på Ericsson i många år, vill bo kvar i stan, har jättegod kompetens och är en grym entreprenör som tror på att det går att göra hela Katrineholm rött och blått, fortsätter han.

Den det handlar om är 31-årige Poyan Sandell. Poyan är född i Iran, men flyttade till Sverige när han var fyra och ett halvt år gammal och har sedan sjuårsåldern bott i Katrineholm, med undantag från ett par års studerande på annan ort. De senaste åren har han jobbat som en av logistikcheferna på Ericsson, men driver även bland annat ett fastighetsbolag vid sidan om och har medverkat i TV8:s program Draknästet.

— Jag är förväntansfull. Det ska bli väldigt roligt, säger Poyan.

– Det handlar ju mycket om nätverkande. Dels att förvalta de nätverk, sponsorer och kunder som klubben redan har, men även att hitta nya och att tänka nytt. Jag brinner för att jobba med relationer och att motivera människor.

Vad ser du för konkreta utmaningar med arbetet?

– Nej, utan när jag väl börjar så är det väl bara att vrida och vända på saker och ting. Jag tror att när vi börjar tänka i lite nya banor så ska vi kunna hitta de här nycklarna och öppna de dörrarna som tidigare inte har funnits. Det är det där nytänket som jag tror att vi måste hitta helt enkelt.

Katrineholm Bandy hälsar Poyan Sandell varmt välkommen ombord på tåget mot Elitserien och ser fram emot ett givande samarbete. 

Skribent: Martin Gustafsson
E-post: This is a mailto link

FACEBOOK

INSTAGRAM

Postadress:
Katrineholm Värmbol BS - Bandy
Tegnérvägen 6
64136 Katrineholm

Besöksadress:
Tegnérvägen 6
64136 Katrineholm

Kontakt:
Tel: 015012130
E-post: This is a mailto link