Hoppa till sidans innehåll

KLART: O'Learys sänder alla A-lagets matcher

31 OKT 2018 17:04
Katrineholm Bandy är glada att kunna meddela att samtliga A-lagets matcher kommande säsong kommer att kunna ses via bandyallsvenskan.se och på O'Learys i Katrineholm.
  • Skapad: 31 OKT 2018 17:04

Katrineholm Bandy är tillbaka i Bandyallsvenskan. En allsvenska som till den här säsongen gör en storsatsning på webb-tvsända matcher. Samtliga matcher i serien kommer att sändas på bandyallsvenskan.se (läs mer längre ner i artikeln) och nu kan även Katrineholm Bandy meddela att samtliga våra A-lagsmatcher i Bandyallsvenskan kommer att gå att se tillsammans med god mat och dryck på O'Learys i Katrineholm.

O'Learys kommer att, med start redan i samband med lördagens premiär borta mot IFK Rättvik, slå upp portarna för alla bandyvänner och visa samtliga KB-matcher, såväl hemma som borta, på utvalda skärmar. Dessutom kommer våra sociala medier löpande att fyllas med fina medlemserbjudanden på mat och dryck på O'Learys.

SÅ SER DU BANDYALLSVENSKAN PÅ WEBBEN:

– Gå till O'Learys i Katrineholm med vänner!

– Gå in på bandyallsvenskan.se och skapa ett konto för att sedan välja något av följande alternativ:
- Köp matcherna styckvis för 79kr.
- Köp ett månadabonnemang för 199kr/månad och se alla allsvenska matcher när du vill.
- Köp ett grundseriekort för 699kr och se alla lags matcher under hela säsongen för en engångskostnad.

Kom ihåg att välja Katrineholm Bandy som ert favoritlag vid varje köp för att gynna föreningen ekonomiskt utan att det kostar er någonting!

Har ni några som helst frågor kring sändningarna, hur ni går tillväga eller liknande - tveka inte att kontakta projektansvarig i Katrineholm Bandy, Martin Gustafsson, på 073-716 19 76 eller This is a mailto link.

Skribent: Martin Gustafsson
E-post: This is a mailto link

FACEBOOK

INSTAGRAM

Postadress:
Katrineholm Värmbol BS - Bandy
Tegnérvägen 6
64136 Katrineholm

Besöksadress:
Tegnérvägen 6
64136 Katrineholm

Kontakt:
Tel: 015012130
E-post: This is a mailto link