Hoppa till sidans innehåll

Klubben får ny mediaansvarig

19 NOV 2013 14:54
Katrineholm Bandy har fått en ny ordförande för informationskommittén, tillika mediaansvarig.
  • Skapad: 19 NOV 2013 14:54

Katrineholm Bandy väljer att strukturera om informationskommittén. Christoffer Eriksson, som tidigare varit ordförande, kommer framöver inte att ha den rollen. Hans praktiska arbete kommer dock att, mer eller mindre, se likadant ut som tidigare.

Som ny ordförande i informationskommittén har klubben utsett Martin Gustafsson. Martin har jobbat nära klubben en längre tid och har under den här sommaren och början av säsongen visat stort engagemang och en proffsig inställning. Till vardags arbetar Martin som frilansande sportjournalist, vilket även det bidrar till hans kvalifikationer för posten.

- Christoffer har gjort ett suveränt jobb, och vi två kommer att fortsätta arbeta nära varandra även framöver. Mitt mål nu är att vi ska fortsätta bygga på det vi har börjat med. Vi ska vara en klubb som syns och hörs mycket och vi ska försöka hitta nya roliga sätt att göra det på, säger Martin Gustafsson.

Notis för utomstående media, ledare inom klubben eller andra som har frågor, tankar, åsikter eller förslag kring Katrineholm Bandys kommunikation utåt: Kontakta Martin Gustafsson hellre än någon annan inom föreningen för snabbast möjliga svar och åtgärd.

Martin Gustafsson
073-7161976
This is a mailto link 

Skribent: Katrineholm Bandy
E-post: This is a mailto link

FACEBOOK

INSTAGRAM

Postadress:
Katrineholm Värmbol BS - Bandy
Tegnérvägen 6
64136 Katrineholm

Besöksadress:
Tegnérvägen 6
64136 Katrineholm

Kontakt:
Tel: 015012130
E-post: This is a mailto link