Hoppa till sidans innehåll
Foto: SA-Screen

Pressmeddelande - Förändringar i marknadsgruppen

15 APR 2016 13:50
Katrineholm Bandy kan under fredagen meddela att klubbens marknadschef, Poyan Sandnell, tar ett steg tillbaka i föreningen och kommer i framtiden endast att engagera sig på ideell basis. Detta på grund av andra åtaganden.
  • Skapad: 15 APR 2016 13:50

Arbetet med att stärka varumärket Katrineholm Bandy samt att starta upp och genomföra projekt även utanför bandyplanen har varit en mycket spännande tid. Jag kan med glädje se tillbaka på många av de arrangemang och projekt som startats och drivits igenom tillsammans med näringslivet och ideella krafter i föreningen. Utan våra 100 samarbetspartners hade inget av detta varit möjligt så ett stort tack för säsongen som varit, säger Poyan Sandnell och fortsätter:

 

– Jag kommer att gå vidare med andra uppdrag utanför bandyn, lägga mer tid på mitt fastighetsbolag som jag tillsammans med min vän driver samt även fokusera på ett gemensamt familjeprojekt med min fru Malin. Samtidigt kommer jag att i fortsättningen hjälpa till och stötta klubbens marknadsgrupp. Klubben gör mycket bra arbete för barn, ungdomar samt elitsatsningen på Bandyn. Det har varit väldigt roligt att vara en del av det och med fokus på att knyta starka kontakter i näringslivet och skapa olika plattformar för nätverkande.

 

Katrineholm Bandy kommer i samband med detta inte att anställa någon ny marknadschef utan kommer istället att jobba med en större grupp ideella där Poyan, tillsammans med flertalet personer som finns i klubbens marknadsavdelning tidigare, kommer att vara nyckelpersoner.

 

– Poyan har gjort en fantastiskt arbete för oss under det senaste året och vi är trots allt väldigt glada över att han väljer att fortsätta vara engagerad i klubben. Det är viktigt att vi förvaltar den kontakt som byggts upp med näringslivet och vi ser riktigt stor potential i flera av de projekt som han startat upp. Dessa ska vi vara väldigt rädda om och bygga vidare, men samtidigt så är det här ett bra tillfälle för oss att sänka våra lönekostnader och ta bra ansvar för vår ekonomi. Vi är dock övertygade om att vi kommer att kunna fortsätta växa och bli en ännu större aktör i näringslivet i Sörmland, säger Katrineholm Bandys ordförande, Nichlas Lindén.

Vill du komma i kontakt med marknadsgruppen framöver? Kontakta kansliet på This is a mailto link eller 0150-12130. 

Skribent: Martin Gustafsson
E-post: This is a mailto link

FACEBOOK

INSTAGRAM

Postadress:
Katrineholm Värmbol BS - Bandy
Tegnérvägen 6
64136 Katrineholm

Besöksadress:
Tegnérvägen 6
64136 Katrineholm

Kontakt:
Tel: 015012130
E-post: This is a mailto link