Hoppa till sidans innehåll
Foto: TOBIAS STERNER

Ingen publik på stundande matcher

02 SEP 2020 14:37
Katrineholm Bandy informerar härmed hur föreningen förhåller sig till rådande restriktioner rörande publik på matcharrangemang.
  • Skapad: 02 SEP 2020 14:37

I rådande pandemi finns regler och restriktioner som begränsar möjligheten att ta in publik på offentliga evenemang. Något som även påverkar Katrineholm Bandy och stundande träningsmatcher under hösten. Vi följer de direktiv som finns från Svenska Bandyförbundet, Folkhälsomyndigheten och Regeringen och i väntan på lättnader i publikrestriktioner gäller följande på samtliga, av Katrineholm Bandy arrangerade, matcher:

  • Tills dess att annan information utgår så kommer ingen publik att tillåtas på matcher arrangerade av Katrineholm Bandy. Detta gäller även träningsmatcher som föreningen arrangerar på annan ort. Endast spelare, ledare och funktionärer kommer att få vistas i arenan under match.
  • Föreningen ser i detta nu över situationen med försäljning av säsongskort till stundande säsong. Problematiken med att sälja säsongskort i nuläget är uppenbar, men vi ämnar samtidigt vara helt förberedda utifall det möjliggörs publikintag på matcher igen.
  • Föreningen kommer löpande att följa de protokoll för COVID-19 som skickats ut av Svenska Bandyförbundet där spelare och ledares hälsa regelbundet ska kontrolleras. Vid minsta misstanke om sjukdom skall vederbörande stanna hemma.

För övriga frågor kring föreningens hantering av restriktioner kopplade till COVID-19 hänvisas till Martin Gustafsson, kommunikationsansvarig, på 073-716 19 76 eller This is a mailto link.

Skribent: Katrineholm Bandy
E-post: Adressen Gömd

FACEBOOK

INSTAGRAM

Postadress:
Katrineholm Värmbol BS - Bandy
Tegnérvägen 6
64136 Katrineholm

Besöksadress:
Tegnérvägen 6
64136 Katrineholm

Kontakt:
Tel: 015012130
E-post: This is a mailto link