Hoppa till sidans innehåll

Klart: Här är lagkaptenerna för 21/22

27 AUG 2021 10:36
Katrineholm Bandys A-lag gör sig redo för en ny säsong och nu står det klart hur truppens egen ledning kommer att se ut under vintern.
  • Skapad: 27 AUG 2021 10:36

Efter två säsonger som lagkapten har nu Linus Doktare valt att avsäga sig rollen till den stundande säsongen och inför lördagens försäsongspremiär mot Nässjö står det nu klart vem som ersätter honom. Under torsdagskvällen presenterades 28-årige Eric Lisell som ny lagkapten för Katrineholm Bandys A-lag och nytt för i år är även att han får två assisterande lagkaptener i form av Sebastian Brandt, 32, och Emil Andersson, 22.

– Det är en otrolig ära och stolthet jag känner inför det här uppdraget. Attt få det här förtroendet i en klubb som känns som hemma känns jäkligt kul och inspirerande. Det är ett förtroendeuppdrag och jag kommer göra allt jag kan för att göra det så bra som möjligt, säger Lisell och menar vidare att han vill se sig själv som en pådrivande och inkluderande ledare.

– Jag vill vara en pådrivare som lyssnar på mina lagkamrater och samtidigt är mig själv i allt jag gör. En driven ledare som ser och hör alla.

Lisell ser även fram emot att dra på sig bindeln för första gången i lördagens hemmamöte med Nässjö IF inför publiken i Kronfågel Arena.

– Det ska bli fantastiskt kul. Det ska bli jäkligt kul att få se alla igen och få höra lite sång och klappande. Det har vi verkligen saknat, säger han.

Mer inför lördagens match kommer senare under fredagen.

Har du ännu inte säkrat din biljett till lördagens försäsongspremiär (max 300 åskådare)? Köp den direkt här >>

Har du inte möjlighet att se lördagens match på plats i Kronfågel Arena? Se den då gratis, live, på bandyplay.se med start 13.50 >>

Skribent: Martin Gustafsson
E-post: Adressen Gömd

FACEBOOK

INSTAGRAM

Postadress:
Katrineholm Värmbol BS - Bandy
Tegnérvägen 6
64136 Katrineholm

Besöksadress:
Tegnérvägen 6
64136 Katrineholm

Kontakt:
Tel: 015012130
E-post: This is a mailto link