Hoppa till sidans innehåll

P14 Sverige-femma efter stark cupinsats

14 NOV 2016 18:23
Den gångna helgen var vårt fantastiska P14-lag i Västerås för att möta landets bästa lag i årskullen i Aros Bygg Bandy Cup. Nedan kan ni läsa ledaren Thomaz Doktares sammanfattning av helgen, som slutade med en fin femteplats för vår krigare!
  • Skapad: 14 NOV 2016 18:23

AROS BYGG BANDY CUP: Ett häftigt cupäventyr med det här fantastiska gänget, Katrineholm Bandy U14, är nu färdigspelat.

 

Under den gångna helgen spelades Sveriges största bandycup för 13-åringar i Västerås. 21 deltagande lag, från både Sverige och Finland tampades och krigade i gruppspel och slutspelsmatcher.

 

Vårt lag visade upp ett stort fint spel med en mycket bra defensiv och rörligt anfallspel genom hela turneringen. Starka skridskoåkare och kloka huvuden resulterade i fyra övertygande segrar samt en snöplig förlust i 1/4 final, mot Vetlanda, trots ledning 4-1 med 10min kvar. En förlust som samtidigt som den svider även ger erfarenhet och utveckling. En förlust som gav extra energi till killarna och Lova (Sund, lagets kvinnliga inslag reds. anm.) vilket gör att laget avslutar turneringen på bästa sätt genom seger över Lidköping i match om 5:e platsen.

 

I final fick vi se våra övermän från Småland besegra finska JPS med klara 5-1, vilket i sig även höjer vår prestation mot Vetlanda.

 

Katrineholm - Borgia     16-0

Katrineholm - UNIK         6-0

Katrineholm - Edsbyn     7-3

Katrineholm - Vetlanda   4-5

Katrineholm - Lidköping 2-1

 

Vi minns tillbaka på bra, underhållande och spännande bandy mot Sveriges främsta lag, men framförallt har vi haft riktigt roligt tillsammans med både tårar och breda leenden.

 

Vi tillsammans visar alltid 100%, respekt, närvaro, trygghet, gemenskap och glädje.

 

Tack för en underbar helg till alla er spelare för era insatser på och vid sidan av isen och tack alla föräldrar för ert stöd från läktaren.

Skribent: Martin Gustafsson
Epost: This is a mailto link

FACEBOOK

INSTAGRAM

Postadress:
Katrineholm Värmbol BS - Bandy
Tegnérvägen 6
64136 Katrineholm

Besöksadress:
Tegnérvägen 6
64136 Katrineholm

Kontakt:
Tel: 015012130
E-post: This is a mailto link