Hoppa till sidans innehåll

P20: Rapport från finalspel Svenska Cupen

04 NOV 2012 13:05
  • Skapad: 04 NOV 2012 13:05

KVBS - Sirius 5-2 (2-0)

Vinst i sista matchen mot Sirius, och därmed slutar vi på en tredjeplats i cupen. I den här matchen är vi med från början och dominerar första halvlek stort, tror att Hampus i målet fick göra sin första räddning efter 25 minuter. Äntligen fick vi mål på hörna idag när Robin F gör 1-0 i 5:e minuten och sedan gör Anton J 2-0 på en hörnvariant i slutet av halvleken. I den andra ökar Linus på till 3-0 innan Sirius gör två mål inom fyra minuter och helt plötsligt står det 3-2 i en match som vi har haft full kontroll på. Men Linus avslutar med att göra två mål fram till 5-2, varav en hörna igen. Skönt att avsluta dagen med en seger så blir hemresan lite lättare. Vill passa på att ge ett stort plus till Hampus i målet för hans insats i dom två matcherna som han ersatte Henke. Nu har vi fått lite hamburgare i magen och sitter i bussen på väg hem.

KVBS - Sandviken 3-5 (0-4)

Repris på första matchen, vi ligger under med 0-4 i halvtid, som var för stora siffror efter spelfördelningen. Dom gör mål på två hörnor, en indianare från oss och på tilläggstid ett offsidemål. I andra får vi lite utdelning på våra chanser, Viktor G reducerar till 1-4 på straff, Oskar göra 2-4 med kvarten kvar. I slutet pressar vi på för att komma ifatt, men då kontrar dom in 2-5, sedan gör Jesper E 3-5 med ett par minuter kvar, sedan kommer vi inte närmare. Jämfört med första matchen så gör vi en betydligt bättre insats i denna match. Nu är det en kort vila innan vi har match mot Sirius.

KVBS - Vänersborg 3-8 (1-6)

Förlust i första matchen mot Vänersborg med klara 3-8. Vi är inte riktigt med första 20 minuterna, då dom går fram till 5-0 efter 18 minuter. Vi är passiva och kommer ner för långt i banan och dom får göra lite som dom vill och hittar luckor i vår defensiv. Efter 5-0 tar vi timeout och sedan kliver vi på dom lite mer och får in lite aggresivitet i laget. Rasmus reducerar till 1-6 innan pausvilan och sedan gör vi ytterligare två mål genom Lars och Jacob fram till 3-6. Sedan har vi några farligheter att reducera ytterligare, men istället gör dom 3-7 på ett bolltapp i vårt försvar. Vänersborg var duktiga men vi gör dom bra dom första halvlek, vi får ta med oss andra halvlek till nästa match mot Sandviken. Nu har vi ätit lunch och deppat färdigt, så nu laddar vi för match kl 14:30. Henke har lite känning av en sträckning, så Hampus kommer att stå nästa match.

Skribent: Lennart Hollstein

FACEBOOK

INSTAGRAM

Postadress:
Katrineholm Värmbol BS - Bandy
Tegnérvägen 6
64136 Katrineholm

Besöksadress:
Tegnérvägen 6
64136 Katrineholm

Kontakt:
Tel: 015012130
E-post: This is a mailto link