Hoppa till sidans innehåll

Premiärseger för P18 - "Riktigt jävla bra"

16 NOV 2014 14:18
Tidigare i veckan vann A-laget sin seriepremiär och idag var det dags för P18 att göra samma sak. I hemmamötet med Finspång/Borgia blev det storseger med hela 11-4.
  • Skapad: 16 NOV 2014 14:18

Pojkallsvenskan Mitt drog igång under söndagen för Katrineholm Bandys P18-lag då Finspång/Borgia gästade Backavallen. Ett motstånd som lagledare Håkan Olsson trodde skulle bli tufft, men istället svarade hemmaspelarna för en kanoninsats och kunde tillslut vinna med hela 11-4.

– Jag räknade med att det skulle bli jämt. Första halvlek är riktigt jävla bra är den. Då spelar vi fin och stor bandy. Sedan tröttnar vi lite grann i andra, men vi är ett så pass mycket bättre lag så det kändes som att när vi trampade till på gasen så gjorde vi mål, säger Olsson och fortsätter:

– Vi saknar ju ändå ganska tongivande spelare. Mårten Johansson, Henrik Yxfeldt och Anton Henriksson spelar ju alla med U-laget idag, så de killarna som är med gör det ju jäkligt bra.

Spelare som utmärkte sig i matchen var bland andra Edwin Olsson, Håkans son, som gjorde fem mål och Alvin Samuelsson som gjorde tre, men det fanns även spelare som inte producerade framåt som lagledaren väljer att lyfta fram.

– De som är absolut bäst idag är faktiskt en 00:a och en 99:a som utmärker sig och gör bättre prestationer än vad jag är van vid och det är Leo Grann och Edwin Bäck. Bäck har gjort så jävla bra insatser med oss i P18. Det är skitkul, säger Håkan och avslutar:

– Sedan måste man ju plussa för grabben när han gör fem mål, så är det ju. Det är svårt att komma ifrån, även fast det är min son, skrattar han. 

Skribent: Martin Gustafsson
Epost: This is a mailto link

FACEBOOK

INSTAGRAM

Postadress:
Katrineholm Värmbol BS - Bandy
Tegnérvägen 6
64136 Katrineholm

Besöksadress:
Tegnérvägen 6
64136 Katrineholm

Kontakt:
Tel: 015012130
E-post: This is a mailto link