Hoppa till sidans innehåll

Summering v 52 - P16B tog storseger

30 DEC 2014 16:17
Den sista veckan år 2014 bjöd bland annat på Skobes Cup och en storseger för P16B borta mot Filipstad/Lesjöfors.
  • Skapad: 30 DEC 2014 16:17

2014 lider mot sitt slut och årets sista vecka bjöd i vanlig ordning på mängder av härlig bandy för Katrineholm Bandys olika lag. Här kommer en liten sammanfattning.

Skobes Cup avgjordes den gångna helgen på Backavallen och ett ungt P14-lag hade dessvärre problem att mäta sig med de allra bästa i landet. Efter den inledande 0-2-förlusten mot Tillberga följde sedan ytterligare förluster mot Våstanfors, Vetlanda och Sandviken och sistaplatsen i gruppen var oundviklig.

– Vi har ett väldigt ungt lag och tittar därför inte på resultaten i första hand. I matchen mot Vetlanda var vi inte alls med och blev stillastående, men mot Sandviken tycker jag vi visar upp en bra defensiv, sade tränaren Johan Carpman till Katrineholms Kuriren.

I placeringsmatchen ställdes laget mot Derby och dessvärre blev det förlust även där, 0-3.

Bättre gick det dock för P16B under förra veckan. Under lördagen gästade laget Filipstad/Lesjöfors och efter att ha haft ledningen med 3-1 i paus gled gästerna ifrån ännu mer i andra halvlek och vann tillslut med hela 9-4. Detta efter bland annat hela fyra mål av Oscar Jepsen.

Avslutningsvis tvingas vi räkna in ytterligare två förluster. P16 föll i hemmamötet med Tillberga/Köping med 3-7 under måndagen och den tidiga annandagsmatchen i division 1 mellersta mellan U-laget och Eskilstuna BS slutade 3-5 till gästerna. Detta efter bland annat ett mål av den gamle KVBS-spelaren Jonas Östlund.

Skribent: Martin Gustafsson
Epost: This is a mailto link

FACEBOOK

INSTAGRAM

Postadress:
Katrineholm Värmbol BS - Bandy
Tegnérvägen 6
64136 Katrineholm

Besöksadress:
Tegnérvägen 6
64136 Katrineholm

Kontakt:
Tel: 015012130
E-post: This is a mailto link