Hoppa till sidans innehåll

Tre spelare uttagna till Elitläger för P16

29 NOV 2015 17:54
Inte mindre än tre spelare från Katrineholm Bandy är uttagna till det Elitläger för P16 som äger rum på Backavallen i början av kommande vecka.
  • Skapad: 29 NOV 2015 17:54

Måndag - onsdag kommande vecka är det dags för Backavallen att stå värd för ännu ett Elitläger för några av Sveriges största bandytalanger. Den här gången är det P16:s tur och inte mindre än tre spelare från Katrineholm Bandy är uttagna. Det handlar om Oscar Jepsen, Leo Grann och Gustav Jonsson.

– Oscar har tog ju ett antal kliv framåt under förra säsongen och när han har spelat med oss i P16 så har han ju öst in mål, konstaterar Lars Andersson, lagledare för Katrineholm Bandys P16-lag, och fortsätter:

– Leo har ju sin skridskoåkning som han lever på och Gustav tycker jag har utvecklats och blivit en stabilare målvakt. Det är jätteroligt.

Lasse tror även att framgången för de här tre spelarna (och de två, Joel Rydergren och Måns Carpman, som var uttagna till P15-lägret häromveckan) kan ha positiv inverkan på alla de övriga talangerna i föreningen.

– Ja, det tror jag. Det är ju bra för alla egentligen att se att det är killar från klubben som utmärker sig och får chansen. Då ser vi ju att det inte är så att vi ligger efter, utan att det mest handlar om att finslipa på detaljer så är vi med, säger han och avslutar med att skicka med en hälsning till trion:

– Ni ska gå ut och ha jäkligt kul och ge allt på både träningar och matcher. Då har ni chansen!

Skribent: Martin Gustafsson
Epost: This is a mailto link

FACEBOOK

INSTAGRAM

Postadress:
Katrineholm Värmbol BS - Bandy
Tegnérvägen 6
64136 Katrineholm

Besöksadress:
Tegnérvägen 6
64136 Katrineholm

Kontakt:
Tel: 015012130
E-post: This is a mailto link