Hoppa till sidans innehåll

KLART: Stjärnkliniken tar över klassisk cup

21 NOV 2019 14:01
Sedan 1998 arrangerar Katrineholm Bandy en inbjudningscup för Sveriges bäst U14-lag i mellandagarna. Nu står det klart att namnet på cupen köpts av Stjärnkliniken.
  • Skapad: 21 NOV 2019 14:01

För 22:a året i rad arrangerar Katrineholm Bandy i år en inbjudningscup för landets mest framstående U14-lag. En cup som spelas i dagarna tre mellan jul och nyår och som under många år gått under namnet Skobes Cup. Nu står det dock klart att cupen byter namn till Stjärnkliniken Cup.

Markus Hast, som är tidigare bandyspelare i föreningen och VD för Stjärnkliniken, ser satsningen som en viktig del i företagets arbete med barn och ungas hälsa och fysiska aktivitet.

– Vi vill verka inom barn- och ungdomsidrott, för ett friskare Sverige. Vi tror att det är väldigt viktigt för barn och ungdomar att få känna tillhörighet och att få vara med i föreningslivet och det här känns som ett utomordentligt bra sätt att sammanfatta det på, säger han och fortsätter:

– Det är en väldigt bra turnering som är oerhört välskött och rolig. Det är ofta höjdpunkten på säsongen för de här ungdomarna och för oss är det en självklarhet att finnas med, sponsra och hjälpa till.

Stjärnkliniken erbjuder en rad olika behandlingar med legitimerad personal och kan även hjälpa idrottande ungdomar som exempelvis råkat skada sig.

– Vi finns där för alla och för alla typer av besvär. Allt ifrån privatpersoner och företag till föreningsliv och landslag. Vi kan absolut gå in och stötta och hjälpa barn och ungdomar. Det kan vara så att det finns de som tycker att bandy, exempelvis, är det roligaste som finns i livet, men som har ont i en häl eller ett knä eller på annat sätt är tvingade att avstå. Det kan vara så att det då inte är den bästa lösningen att avstå helt, utan att det saknas kunskap om vad som går att göra. Där jobbar vi för att finnas och hjälpa till, säger Markus Hast.

Katrineholm Bandy vill välkomna Stjärnkliniken som ny huvudpartner till cupen och samtidigt tacka Skobes Bil för ett långt och fint samarbete rörande densamma.

Stjärnkliniken Cup spelas den 26-28 december på Backavallen och mer information om det sportsliga kommer när det närmar sig.

För mer information om Stjärnklinikens verksamhet och vilka behandlingar de erbjuder - se deras hemsida. Missa inte heller att du som medlem i Katrineholm Bandy, mot uppvisande av medlemskort, får 100 kronor i rabatt på valfri behandling.

Skribent: Martin Gustafsson
E-post: Adressen Gömd

FACEBOOK

INSTAGRAM

Postadress:
Katrineholm Värmbol BS - Bandy
Tegnérvägen 6
64136 Katrineholm

Besöksadress:
Tegnérvägen 6
64136 Katrineholm

Kontakt:
Tel: 015012130
E-post: This is a mailto link