Hoppa till sidans innehåll

Stark insats av P18 på hemmaplan

02 NOV 2016 18:17
Katrineholm Bandy obesegrade över fyra matcher med 21-3 i målskillnad. En utopi? Nej, verklighet i helgens Svenska Cupen för P18-lag. (Foto: Johan Eklöf)
  • Uppdaterad: 02 NOV 2016 18:35

Den gångna helgen arrangerade Katrineholm, som en av fyra orter, fortsättningsspel i Svenska Cupen för P18-lag och utöver hemmalaget deltog IFK Kungälv, Hammarby IF, GT 76/Gustavsberg och Fredriksbergs BK.

Cupspelet blev mycket lyckat för hemmalaget som under lördagen besegrade GT 76/Gustavsberg med 11-0 och Hammarby med 3-1 och under söndagen slog tillbaka IFK Kungälv med 4-1 samt Fredriksberg med 3-1.

– Vi är väldigt nöjda att vi vann alla fyra matcherna. Det vi är mest nöjda med är vår defensiv som var otroligt bra. Vi låg rätt i positioner och gjorde hemjobbet tillsammans som ett lag. Att vi bara släppte in 3 mål på fyra matcher är ett bevis på detta, säger P18-ledaren Johan Carpman.

Lagen i det här gruppspelet var de lag som inte lyckades ta sig till finalspelet efter cupens första omgång.

– 
Det var väl blandad kvalitet på motståndet men vi är nöjda med att vi besegrade Hammarby och framförallt Kungälv som var väldigt nära att gå till finalspelet, säger Carpman.

Det finns dock bitar kvar att jobba på inför säsongen menar Johan, som också konstaterar att laget inte satt någon resultatbaserad målsättning för den stundande säsongen ännu.

– 
Det vi har kvar att jobba på är vår speluppbyggnad och linjerna i vårt anfallsspel där vi vill ha många som deltar och att passningar kommer till rättvänd spelare med åkriktning mot motståndarens mål, säger han och fortsätter:

– 
Vi har inte bestämt målsättning med säsongen än, men ser fram mot seriespelet med en bra känsla.Intern skytteliga för helgens cupspel:  Lucas Palm 6, Alvin Samuelsson 5, Måns Carpman 3, Emil Andersson 2, Mårten Melbéus-Fredriksson, William Tolbäcken, Hugo Klarén, Daniel Björn, Antonio Lundh.

Skribent: Martin Gustafsson
Epost: This is a mailto link

FACEBOOK

INSTAGRAM

Postadress:
Katrineholm Värmbol BS - Bandy
Tegnérvägen 6
64136 Katrineholm

Besöksadress:
Tegnérvägen 6
64136 Katrineholm

Kontakt:
Tel: 015012130
E-post: This is a mailto link