Hoppa till sidans innehåll

UNGDOM: Säsongens första helg avslutad

13 NOV 2017 18:43
Den gångna helgen innebar säsongens första tävlingsmatcher för såväl vårt P16-lag som för U12-gänget. Läs hur det gick för dem här.
  • Skapad: 13 NOV 2017 18:43

Aros Bygg Bandycup: 

Den gångna helgen var Katrineholm Bandy i Västerås med sitt U12-lag för att spela Aros Bygg Bandycup för U12/13. Där blev det två segrar och en förlust i gruppspelet och därefter en kvartsfinal mot Vetlanda. Där blev det dessvärre förlust och så även i placeringsmatchen mot Kalix därefter. Våra unga stjärnor tycks dock ha haft en mycket rolig och lärorik helg tillsammans inför att säsongens pool- och seriespel drar igång.

P16: 

Under söndagen var det seriepremiär för Katrineholm Bandys P16-lag i serien P16B Östra. Nytt för i år är att laget samarbetar med Eskilstuna BS och därmed kommer att kallas Katrineholm/Eskilstuna (mer om det på hemsidan inom kort). Premiärmatchen spelades "hemma" på Isstadion i Eskilstuna mot GT76 och det blev bästa möjliga start på säsongen för grabbarna.

Efter tio minuters spel gjorde nämligen Eskilstuna-killen Oskar Fornstedt 1-0 och innan halvtid hade KB-killarna Olle Ekholm och Theo Andersson sett till att det stod 3-0 på tavlan.

I den andra halvleken blev det proppen ur på allvar för hemmalaget och när Adrian Granström hittade nätet i den 79:e minuten var det för att fastställa slutresultatet till 11-2. En suverän start på en ny säsong och ett nytt samarbete med andra ord.

Målskyttar: Oskar Fornstedt 3, Olle Ekholm 2, Pontus Nagy 2, Adrian Granström 2, Theo Andersson, Simon Blomkvist.

Under tisdagen kommer den här veckans matcher för alla lag att läggas upp som en nyhet här på hemsidan. Håll utkik!

Skribent: Martin Gustafsson
Epost: This is a mailto link

FACEBOOK

INSTAGRAM

Postadress:
Katrineholm Värmbol BS - Bandy
Tegnérvägen 6
64136 Katrineholm

Besöksadress:
Tegnérvägen 6
64136 Katrineholm

Kontakt:
Tel: 015012130
E-post: This is a mailto link