Hoppa till sidans innehåll

#HELAVALLEN


Sedan 1962 har Backavallens konstisbana varit hemmaplan åt bandyn i Katrineholm och fått uppleva en lång rad stora framgångar. Nu är det dock dags för en epok att gå i graven då arenan byts ut en hela ny inomhusarena som ska stå klar till säsongsstarten hösten 2020.

Som en sista avslutande hyllning till vår älskade hemmaborg vill Katrineholm Bandy nu göra ett sista försök att "fylla" Backavallen med publik. Föreningen lanserar härmed kampanjen #HELAVALLEN med sikte på att slå det klassiska publikrekordet från 1967 då mötet mellan Katrineholms SK och Hälleforsnäs IF hade 8 536 personer på läktarna.

Kampanjen går ut på att du köper fiktiva biljetter genom att swisha 20kr/biljett till 123 600 26 12 alternativt betalar 20kr/biljett till bankgiro 5583-9526. Samtliga betalningar märks med #HELAVALLEN och dina köp hjälper samtidigt hela vår förening i tider av osäkerhet och utmaningar.

Vi blir även väldigt glada om ni vill ta en skärmdump på er Swish-betalning och själva lägga upp i sociala medier under #HELAVALLEN för att hjälpa oss att sprida ordet till nära och kära.

Det är dock inte bara ni som ska ge i den här kampanjen, utan det ska givetvis också vi göra. I bilden ovan och i de bilder som löpande kommer att läggas ut i våra sociala medier så syns ett antal delmål på vägen mot publikrekordet. Vid varje delmål kommer vi att lotta ut fina priser bland er som varit med och köpt biljetter (varje köpt biljett fungerar som en lott i dragningen).

Dessutom ingår det medlemsskap i föreningen för säsongen 2020/21 vid köp av 25 biljetter eller fler vid ett enskilt tillfälle.

Uppdateringar om försäljningsläget och vilka priser som kommer att lottas ut kommer givetvis att ske här på sajten, men för att få alla detaljer och information så rekommenderas våra sociala medier, Facebook, Instagram och Twitter.

Sammanfattning #HELAVALLEN: 

 • En kampanj för att fiktivt försöka slå publikrekordet på Backavallen från 1967 (8 536 personer).
 • Varje fiktiv biljett kostar 20 kronor och alla intäkter går oavkortat till föreningens fortsatta utveckling i dessa svåra och osäkra tider.
 • Vid varje delmål lottas fina priser ut bland de som köpt biljetter. Varje biljett fungerar som en lott i dragningarna.
 • Vid köp av 25 biljetter eller fler i ett köp så ingår ett medlemsskap i föreningen för säsongen 20/21.
 • Kampanjen pågår tills vidare och följs bäst via våra sociala medier där vi regelbundet uppdaterar om försäljningsläget och utlottade priser.

Vinnare i utlottningarna:

 • Delmål 1 - Ett säsongskort för säsongen 20/21: Lennart Thörnell
 • Delmål 1 - En klubb signerad av Katrineholm Bandys A-lag: Gabriel Sandqvist
 • Delmål 2 - Ett säsongskort för säsongen 20/21: Cecilia Gogman
 • Delmål 2 - En matchtröja signerad av hela A-laget: Erik Jonsson
 • Delmål 2 - En middag för två på O'Learys i Katrineholm: Joakim Larsson
 • Delmål 3 - Ett säsongskort för säsongen 20/21: Lars Pedersen
 • Delmål 3 - Ett exemplar av boken "Bandysportens gyllene sekel - Katrineholm var bandyns Mecka" av Erik Östdal Gustavsson: Marina Jeschinsky
 • Delmål 3 - Ett exemplar av boken "Bandysportens gyllene sekel - Katrineholm var bandyns Mecka" av Erik Östdal Gustavsson: Bernt Olsson
 • Delmål 3 - En resa för två till Gekås Ullared med Forssjö Buss: Tobias Halén
 • Delmål 4 - Ett säsongskort för säsongen 20/21:…
 • Delmål 4 - En guidad tur för två på bandymuseet i Hälleforsnäs samt middag för två, ex dryck, på Hälleforsnäs Bruksrestaurang:…
 • Delmål 4 - Fri helg med en Kia från Motorkompaniet i Katrineholm:…

Tävling om ett presentkort värt 500kr på Fotografens Café & Bistro: Vinnare Annelie Rinaldo (tävling avslutad 8 juli).

Följ Katrineholm Bandy och #HELAVALLEN på FacebookInstagram och Twitter.

För frågor angående kampanjen - kontakta Martin Gustafsson på 073-716 19 76 eller This is a mailto link.

Rörproduktion

 

Åbrinks

Byggproduktion

fotografens

Kia Hela Vallen

Uppdaterad: 05 MAJ 2020 11:48 Skribent: Katrineholm Bandy
Epost: Adressen Gömd

FACEBOOK

GRÄSROTEN


TWITTER

INSTAGRAM

 

Instagram

 

Postadress:
Katrineholm Värmbol BS - Bandy
Tegnérvägen 6
64136 Katrineholm

Besöksadress:
Tegnérvägen 6
64136 Katrineholm

Kontakt:
Tel: 015012130
Fax: 015012130
E-post: This is a mailto link